Smaki jesiennych Kaszub! Czyli kolacja komentowana w Hotelu Kozi Gród

Smaki jesiennych Kaszub! Czyli kolacja komentowana w Hotelu Kozi Gród przygotowana przez Szefa Kuchni Piotra Strzelczyka!

 

 

Prowadzący:

Piotr Strzelczyk posiada aż 22 letnie doświadczenie w branży gastronomicznej, które zdobywał za równo w kraju jak i za granicą. Doświadczenie zdobywał m.in. w Norwegii, Szwajcarii i USA, pracując w międzynarodowym zespole w alpejskich kurortach narciarskich, restauracjach, hotelach oraz statkach pasażerskich. Jego ścieżka kariery zawodowej rozpoczęła się na najniższym poziomie w zawodzie i doprowadziła do pozycji Szefa Kuchni.

Piotr Strzelczyk jednocześnie zarządza własną firmą konsultingową, pomagając restauratorom otwierać i prowadzić restauracje z poziomu zarządzania.

Współpracuje z międzynarodowym portalem dla prywatnych Szefów Kuchni “Take a Chef”, gdzie gotuje prywatnie w rezydencjach w kraju i za granicą. Współpracuje również ze szkołą gastronomiczną, gdzie przygotowuje młodzież do zawodu.

Aromatyczny smak jesieni w zachwycającym i doskonale skomponowanym menu autorstwa Szefa Kuchni Piotra Strzelczyka zaskoczą Gości Restauracji Hotelu Kozi Gród podczas kolacji komentowanej, która odbędzie się już w listopadzie.

Nowe jesienne dania w wykwintnej odsłonie serwowane będą w towarzystwie odpowiednio wyselekcjonowanych win i muzyki na żywo.

Wszystko to podczas premiery nowej karty restauracyjnej Hotelu Kozi Gród!

 

Sobota7 listopada, godz. 17:00

Kozi Gród , Pomlewo, Leśników 3
Obowiązują zaproszenia!
Nikt jeszcze nie skomentował

Pozostaw odpowiedź

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

I.D. MEDIA AGENCJA WYDAWNICZO-PROMOCYJNA

info@idmedia.pl
tel. +48 609 225 829


redakcja@ikmag.pl

 

Magazyn kobiet spełnionych,

Śledź na: