Festiwal Smaków

Dlaczego wołowina QMP (Quality Meat Programe*) jest tak wyjątkowa? Sekret tkwi w procesie hodowlanym. Naturalne pasze, wolny chów bez uwięzi oraz najlepsze rasy mięsne są gwarancją porcji zdrowia na naszym talerzu. Dodajmy do tego kontrolowany, niski wiek uboju oraz selekcję otrzymanego mięsa, a stanie się jasne, dlaczego wołowina QMP to mięso delikatne, kruche i soczyste!
Goście restauracji będą mogli skosztować wyjątkowych dań, których bazą będą żeberka wołowe:
– w wersji jamajskiej BBQ z pieczonymi ziemniakami i karmelizowanymi warzywami;
– w wersji francuskiej (sos z musztardy Dion) z puree ziemniaczano-selerowym z surówką;
– w wersji azjatyckiej ze smażonym makaronem z warzywami;
– w wersji polskiej z duszoną kapustką i ziemniakami z wody z koperkiem.
Dania z wołowiny, które będą serwowane w restauracji Spiżarnia Smaków z pewnością zachwycą nawet największych smakoszy. Dlaczego? To proste- wszystkie potrawy przyrządzone zostaną na bazie najlepszej jakości wołowiny z certyfikatem QMP – dzięki temu goście restauracji posmakują tego, co najlepsze z natury!
A jeśli ktoś poczuje niedosyt, z pewnością ucieszy go wiadomość, że już wkrótce Spiżarnia Smaków przygotuje kolejny Festiwal Smaków, którego bohaterem będzie tym razem… wyborny sznycel wołowy!
Wpadnij zatem do restauracji Spiżarnia Smaków, rozpieść swoje kubki smakowe i skosztuj wyjątkowych potraw z najlepszej jakości mięsa wołowego!
*** FESTIWAL WOŁOWINY I BEZPŁATNA DEGUSTACJA TRWA OD SOBOTY DO NIEDZIELI W GODZINACH OD 12.00 DO 20.00
Więcej na https://www.facebook.com/SpizarniaWspolnaWawa/?fref=ts
* Sfinansowano z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego